Moonen Movies
© 2021 Moonen Movies Sport
Moonen Movies Sport

Moonen Movies Sport

In de amateurvoetbalwereld is Moonen Movies al jaren een begrip op het gebied van samenvattingen van amateurvoetbalwedstrijden. Al ruim 10 jaar worden sportwedstrijden met meerdere camera’s en vanuit diverse posities op beeld vastgelegd. Ook verzorgen wij livestreams van sportevents en maken wij over promo’s voor wedstrijden welke ingezet kunnen worden op social media.

Why video?

Beelden zeggen meer dan woorden! Onze videoverslagen zijn blijvende herinneringen aan sportieve hoogtepunten van spelers, teams, en verenigingen. Denk hierbij aan derby’s, kampioenswedstrijden, bekerwedstrijden, toernooien en spelersportretten. Moonen Movies is jullie partner voor alle sportieve videoproducties!

Contact

Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via: [email protected] of 0636551302.

About us

ABOUT US

De passie voor het filmen is voor Roger Moonen ruim 10 jaar geleden begonnen met filmen van voetbalwedstrijden van zijn zonen Noah en Jasper. Deze hobby groeide uit tot de grote passie van Roger. Zijn archief bestaat uit inmiddels honderden wedstrijden uit het amateurvoetbal. Bij de start werden wedstrijden met één camera vastgelegd maar inmiddels worden de voetbalwedstrijden met 4 tot 5 camera’s vanuit verschillende posities vastgelegd. Diverse mediabedrijven zoals bijvoorbeeld L1 en RTV Parkstad maken regelmatig gebruik van de diensten van Moonen Movies Sport.

OUR STYLE

Bij het vastleggen van voetbalwedstrijden denkt het team van Moonen Movies aan meer dan alleen de wedstrijd op een zo goed mogelijke wijze in beeld te brengen. Zo verzorgen wij ook eventueel voor- en nabeschouwingen, weergave van de opstellingen, interviews en video-analyses. Daarbij besteden wij ook aandacht aan mogelijke promotie van sponsoren. Hierbij maken we gebruik van meerdere camera’s en cameraposities om alles zo mogelijk in beeld te brengen.

Partners

Moonen Movies Sport is trotse mediapartner van o.a.

Projects
Contact

Wat kunnen we voor jullie betekenen?Nieuwsgierig naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via: [email protected] of 06 - 38 09 44 41.

Laat een bericht achter

We reageren zo snel mogelijk!